Değirmenönü İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrencinin başarısını arttırmak için öğrenen ve öğretenler birbirine güvenmenin ve dayanışmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda, çalışan öğrenciye her türlü imkanı sunarken hiçbir şeyden endişesi olmasın, kendinden emin olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes başarıya, iyiye, güzele ulaşmak için fedakarca, zaman kavramı olmadan çalışsın.

Misyon: Biz bütün öğrencilerin bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, araştırmacı, yaratıcı, kendini ifade edebilen, problem yaratan değil problem çözen, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek sorumluluk sahibi, paylaşımcı, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Uygar Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA SAATİ 09:00 BİTİŞ SAATİ 14:40
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning

Telefon - 0 224 3315217

WEB - https://degirmenonuio.meb.k12.tr

Adres - Değirmenönü Mahallesi Şehitler Caddesi 3. Filiz Sokak No 16 Yıldırım / BURSA

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Ulaşım Okulumuz Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuza gelebilmek için şehir merkezinden Ankara Yolu tarafına dönüldüğünde yolun sağ tarafında bulunan Santral Garaj minibüs duraklarından Cumalıkızık minibüslerine binerseniz okulumuza ulaşabilirsiniz.Yıldırım İlçesi Siteler Otobüs duraklarından D-8 numaralı otobüse binerseniz okulumuza ulaşabalirsiniz. Heykel Otobüs Duraklarında 22-S yeşil otobüslerlede okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Cumalıkızık/Değirmenönü metro durağında

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinden 10 km., Yıldırım İlçe Merkezinden 5 km.